Izvođenje radova na cjevovodu

Obavještavamo vas da će se u srijedu, 20.11.2019. godine u periodu od 08,00 do 18,00 časova izvoditi radovi na cjevovodu na sljedećim lokacijama:

–  u Ulici Aleja Svetog Save (Centar) što će dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelu navedene ulice između raskršća ulica Gundulićeva – Aleja Svetog Save i Bulevar srpske vojske – Aleja Svetog Save,

–  u Ulici Anke Drakulić (Pobrđe) što će dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u ulicama: Anke Drakulić, Paje Jovanovića, Ljubice Gerovac, Jasmira Malčića i Dušana Diljevića i

–  u Subotičkoj ulici (Šargovac) što će dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelu naselja Drakulić – prva visinska zona i naselju Srpski Milanovac.

Sutra će se, takođe, izvode radovi na cjevovodu u ulicama Mlađe Ćusića (Drakulić) i Raškoj (Kočićev Vijenac), te u Motikama i Karanovcu (put prema Ljubačevu) što može dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača na navedenim lokacijama.

Radovi na cjevovodu u Ulici kralja Aleksandra I Karađorđevića (Petrićevac) koji se izvoditi u periodu 18 – 22.11.2019. godine u vremenskom intervalu od 08,00 do 18,00 časova mogu dovesti do povremenih prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelu Ulice kralja Aleksandra I Karađorđevića.

Sutra će se, takođe, izvoditi radovi na sanacija tri kvara u sljedećim mjesnim zajednicama: Meline, Borkovići i Bistrica, što će u periodu od 8,00 do 15,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelovima navedenih mjesnih zajednica.

Podijelite objavu:
Scroll to Top

Vaš račun uvijek pri ruci - praktično i sigurno

Bez obzira gdje se nalazite, imaćete pristup svojim računima samo jednim klikom. Ne gubite vrijeme na traženje papira – prijavite se za dostavu računa na email i uživajte u praktičnosti koju pruža digitalna era.