Izvođenje radova na cjevovodu

Obavještavamo vas da se u petak, 29.11.2019. izvode radovi na cjevovodu u ulicama Knjaza Miloša (Lazarevo II), Petra Preradovića (Centar II), Duška Koščice (Kočićev Vijenac), Jasmira Malčića (Pobrđe), Lovćenska (Drakulić) i u Donjem Pervanu što može dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača na navedenim lokacijama.

Radovi na cjevovodu u Ulici kralja Aleksandra I Karađorđevića (Petrićevac) koji će se izvoditi u periodu 25 – 29.11.2019. godine u vremenskom intervalu od 08,00 do 18,00 časova mogu dovesti do povremenih prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelu Ulice kralja Aleksandra I Karađorđevića.

U mjesnim zajednicama Bočac i Bronzani Majdan – zaseok Melina izvode se radovi na sanaciji kvarova što može u periodu od 8,00 do 15,00 časova dovesti do prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelovima navedenih mjesnih zajednica.

Podijelite objavu:
Scroll to Top

Vaš račun uvijek pri ruci - praktično i sigurno

Bez obzira gdje se nalazite, imaćete pristup svojim računima samo jednim klikom. Ne gubite vrijeme na traženje papira – prijavite se za dostavu računa na email i uživajte u praktičnosti koju pruža digitalna era.