Izvođenje radova na cjevovodu

Obavještavamo vas da se u utorak, 03.12.2019. izvode radovi na cjevovodu u ulicama Jasmira Malčića (Pobrđe), Karađorđeva – Krndije, Mlađe Ćusića (Drakulić), Nenada Kostića (Zalužani) i Subotička (Šargovac) što može dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača na navedenim lokacijama.

Radovi na cjevovodu u Ulici kralja Aleksandra I Karađorđevića (Petrićevac) koji će se izvoditi u periodu 02 – 06.12.2019. godine u vremenskom intervalu od 08,00 do 18,00 časova mogu dovesti do povremenih prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelu Ulice kralja Aleksandra I Karađorđevića.

Radovi na sanacija kvarova danas se izvode u mjesnim zajednicama Donja Kola i Bistrica – zaseok Stjepanovići što u periodu od 8,00 do 15,00 časova može dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelovima navedenih mjesnih zajednica.

Danas je zbog kvara na glavnom dalekovodu Subotica došlo do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelovima mjesne zajednice Bronzani Majdan. Normalizacija vodosnabdijevanja očekuje se u toku dana.

Podijelite objavu:
Scroll to Top

Vaš račun uvijek pri ruci - praktično i sigurno

Bez obzira gdje se nalazite, imaćete pristup svojim računima samo jednim klikom. Ne gubite vrijeme na traženje papira – prijavite se za dostavu računa na email i uživajte u praktičnosti koju pruža digitalna era.