Izvođenje radova na cjevovodu

Obavještavamo vas da se u petak, 27.12.2019. godine izvode radovi na cjevovodu u ulicama Koste Majkića (Lauš II), Stojana Jankovića (Lazarevo II), Filipa Kljajića Fiće (Lauš I) i u Donjem Pervanu – Čajići što može dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača na navedenim lokacijama.

U periodu od 08,00 do 18,00 časova radovi koji se izvode na cjevovodu:

  • u Karađorđevoj ulici (Lauš) dovešće do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelu navedene ulice – prva visinska zona i
  • u Kozarskoj ulici (Kočićev Vijenac) dovešće do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelu navedene ulice, tj. između raskršća ulica Kozarska – Bolanog Dojčina i Kozarska – Radoja Domanovića.

U mjesnim zajednicama Donja Kola i Stričići – Vulini danas se izvode radovi na sanaciji kvarova što će u periodu od 8,00 do 15,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelovima navedenih mjesnih zajednica.

Podijelite objavu:
Scroll to Top

Vaš račun uvijek pri ruci - praktično i sigurno

Bez obzira gdje se nalazite, imaćete pristup svojim računima samo jednim klikom. Ne gubite vrijeme na traženje papira – prijavite se za dostavu računa na email i uživajte u praktičnosti koju pruža digitalna era.