Izvođenje radova na cjevovodu

Obavještavamo vas da će se u subotu, 28.12.2019. godine izvoditi radovi na cjevovodu u ulicama Momčila Popovića i Karađorđeva u naselju Lauš II što može dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača na navedenim lokacijama.

U mjesnoj zajednici Borkovići sutra će se izvoditi radovi na sanaciji kvara što će u periodu od 8,00 do 15,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelu navedene mjesne zajednice. U istoj mjesnoj zajednici u subotu će se izvoditi radovi na sanaciji sitnih kvarova u priključnim šahtovima što ne bi terbalo dovesti do prekida u vodosnabdijevanju.

U ponedjeljak, 30.12.2019. godine izvodiće se radovi na cjevovodu u ulicama Nenada Kostića 17 i Kozarska (Kočićev Vijenac) što će dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelu Kozarske ulice, tj. između raskršća ulica Kozarska – Bolanog Dojčina i Kozarska – Radoja Domanović.

Podijelite objavu:
Scroll to Top

Vaš račun uvijek pri ruci - praktično i sigurno

Bez obzira gdje se nalazite, imaćete pristup svojim računima samo jednim klikom. Ne gubite vrijeme na traženje papira – prijavite se za dostavu računa na email i uživajte u praktičnosti koju pruža digitalna era.