Izvođenje radova na cjevovodu

Obavještavamo vas da se u petak, 21.02.2020. godine izvode radovi na cjevovodu u ulicama Petra Preradovića (Centar II), Manastira Gomionice (Srpske Toplice), Sanska (Lauš) i Karađorđeva (Lauš) što može dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača na navedenim lokacijama.

U mjesnim zajednicama Bočac i Javorani danas se izvode radovi na sanaciji kvarova što će u periodu od 8,00 do 15,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelovima navedenih mjesnih zajednica.

Zbog radova na DV 20 kV TS Banjaluka 4 – Ramići Barlovci ćel.J23 u vremenu od 13,00 do 15,30 časova danas će doći do prekida u snabdijevanju električnom energijom prepumpne stanice u naselju Ramići što će dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača koji se snabdijevaju vodom s ove pumpne stanice.

Podijelite objavu:
Scroll to Top

Vaš račun uvijek pri ruci - praktično i sigurno

Bez obzira gdje se nalazite, imaćete pristup svojim računima samo jednim klikom. Ne gubite vrijeme na traženje papira – prijavite se za dostavu računa na email i uživajte u praktičnosti koju pruža digitalna era.