Izvođenje radova na cjevovodu

Obavještavamo vas da se u ponedjeljak, 24.02.2020. godine izvode radovi na cjevovodu u ulicama Manjačkih ustanika (Srpske Toplice) i Jug Bogdana (Starčevica) što može dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača na navedenim lokacijama.

Radovi koji se će izvoditi na bunarskom sistemu u Novoseliji danas će u periodu od 9,00 do 18,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijavanju potrošača u naselju Lauš – prva visinska zona, Novoseliji i Karanovcu.

U mjesnoj zajednici Donja Kola danas se izvode radovi na sanaciji dva kvara, dok se u mjesnoj zajednici Stričići izvode radovi na sanaciji jednog kvara, što će u periodu od 8,00 do 15,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelovima navedenih mjesnih zajednica. Radovi na popravci sitnih kvarova u priključnim šahtovima izvode se u mjesnoj zajednici Konotari, što ne bi trebalo dovesti do prekida u vodosnabdijevanju potrošača u navedenoj mjesnoj zajednici.

Podijelite objavu:
Scroll to Top

Vaš račun uvijek pri ruci - praktično i sigurno

Bez obzira gdje se nalazite, imaćete pristup svojim računima samo jednim klikom. Ne gubite vrijeme na traženje papira – prijavite se za dostavu računa na email i uživajte u praktičnosti koju pruža digitalna era.