Izvođenje radova na cjevovodu

U skladu s preporukama Štaba za vanredne situacije Grada Banje Luke i u skladu s uputstvom o postupanju za zaposlene u Vodovodu Banja Luka koje je produženo do 13.04.2020. godine obavještavamo vas da ekipe Vodovoda u srijedu, 01.04.2020. godine rade na popravci kvarova u vodomjernim šahtovima i na obilasku mreže.

Pored navedenog, danas se izvode radovi na cjevovodu u Ulici Ivana Gorana Kovačića u naselju Lazarevo što će u periodu od 8,00 do 15,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijavanju potrošača u navedenoj i okolnim ulicama.

Danas u 10,00 časova došlo je do kvara na cjevovodu u Šargovačkoj ulici usljed čega je došlo do prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelu naselja Šargovac. Ekipe Vodovoda su na terenu i rade na sanaciji kvara. Završetak radova i normalizacija vodosnabdijevanja očekuje se u toku dana.

Podijelite objavu:
Scroll to Top

Vaš račun uvijek pri ruci - praktično i sigurno

Bez obzira gdje se nalazite, imaćete pristup svojim računima samo jednim klikom. Ne gubite vrijeme na traženje papira – prijavite se za dostavu računa na email i uživajte u praktičnosti koju pruža digitalna era.