Izvođenje radova na cjevovodu

U skladu s preporukama Štaba za vanredne situacije Grada Banje Luke i u skladu s uputstvom o postupanju za zaposlene u Vodovodu Banja Luka koje je produženo do 13.04.2020. godine obavještavamo vas da ekipe Vodovoda u petak, 10.04.2020. godine rade na popravci kvarova u vodomjernim šahtovima i na obilasku mreže.

Pored navedenog, danas se izvode radovi na sanaciji kvarova u ulicama Dr Božidara Adžije (Lauš I) i Marka Lipovca (Lazarevo II), te na izvorištu Subotica što može u periodu od 8,00 do 15,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijavanju potrošača na navedenim lokacijama.

Danas u 15,00 časova došlo je do kvara na cjevovodu u Ulici Ivana Kukuljevića u naselju Petrićevac usljed čega može doći do prekida u vodosnabdijevanju potrošača u navedenoj ulici. Ekipe Vodovoda su na terenu i rade na sanaciji kvara. Završetak radova očekuje se do kraja dana.

Podijelite objavu:
Scroll to Top

Vaš račun uvijek pri ruci - praktično i sigurno

Bez obzira gdje se nalazite, imaćete pristup svojim računima samo jednim klikom. Ne gubite vrijeme na traženje papira – prijavite se za dostavu računa na email i uživajte u praktičnosti koju pruža digitalna era.