Izvođenje radova na cjevovodu

U skladu s preporukama Štaba za vanredne situacije Grada Banje Luke i u skladu s uputstvom o postupanju za zaposlene u Vodovodu Banja Luka koje je produženo do 27.04.2020. godine obavještavamo vas da ekipe Vodovoda u ponedjeljak, 13.04.2020. godine rade na popravci kvarova u vodomjernim šahtovima i na obilasku mreže.

Pored navedenog, danas se izvode radovi na cjevovodu u ulicama Hilandarska (Priječani) i na izvorištu Subotica što može u periodu od 8,00 do 15,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijavanju potrošača u navedenoj ulici i naseljima koja gravitiraju izvorištu Subotica.

Radovi na cjevovodu koji se danas izvode u Ulici Veljka Mlađenovića u naselju Ada mogu u periodu od 8,00 do 18,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijavanju potrošača u dijelu Poslovne zone – Incel.

 

Podijelite objavu:
Scroll to Top

Vaš račun uvijek pri ruci - praktično i sigurno

Bez obzira gdje se nalazite, imaćete pristup svojim računima samo jednim klikom. Ne gubite vrijeme na traženje papira – prijavite se za dostavu računa na email i uživajte u praktičnosti koju pruža digitalna era.