Izvođenje radova na cjevovodu

Obavještavamo vas da se u utorak, 28.04.2020. godine izvode radovi na cjevovodu u ulicama Vida Nježića (Ada), Moslovačka (Paprikovac), Vojvode Momčila (Bulevar), te na izvorištu Subotica što može u periodu od 8,00 do 15,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijavanju potrošača u navedenim ulicama i naseljima koja gravitiraju izvorištu Subotica.

Radovi na cjevovodu u naselju Priječani izvodiće se u utorak i srijedu, 28-29.04.2020. godine što će u vremenskom intervalu od 9,00 do 18,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijavanju potrošača u navedenom naselju.

U mjesnim zajednicama Bronzani Majdan, Borkovići i Pervan danas se izvode radovi na sanaciji kvarova što može u periodu od 8,00 do 15,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelovima navedenih mjesnih zajednica.

Podijelite objavu:
Scroll to Top

Vaš račun uvijek pri ruci - praktično i sigurno

Bez obzira gdje se nalazite, imaćete pristup svojim računima samo jednim klikom. Ne gubite vrijeme na traženje papira – prijavite se za dostavu računa na email i uživajte u praktičnosti koju pruža digitalna era.