Izvođenje radova na cjevovodu

Obavještavamo vas da se u petak, 15.05.2020. godine izvode radovi na cjevovodu u ulicama Stojana Jankovića (Lazarevo II), Ciglane (Šargovac), Blagoje Parovića (Zalužani) i Subotička (Šargovac) što može u periodu od 8,00 do 15,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijavanju potrošača na navedenim lokacijama.

Pored navednog, ekipe Vodovoda danas izvode radove na priključenju novih potrošača na vodovodnu mrežu na sljedećim lokacijama: Slobodana Dubočanina u naselju Starčevica (1 priključak), Kralja Aleksandra I Karađorđevića u naselju Petrićevac (1 priključak) i u Kuljanima (3 priključka).

U mjesnim zajednicama Donja Kola i Stričići danas se izvode radovi na sanaciji kvarova što može u periodu od 8,00 do 15,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelovima navedenih mjesnih zajednica.

Podijelite objavu:
Scroll to Top

Vaš račun uvijek pri ruci - praktično i sigurno

Bez obzira gdje se nalazite, imaćete pristup svojim računima samo jednim klikom. Ne gubite vrijeme na traženje papira – prijavite se za dostavu računa na email i uživajte u praktičnosti koju pruža digitalna era.