Izvođenje radova na cjevovodu

Obavještavamo vas da se u petak, 22.05.2020. godine izvode radovi na cjevovodu u ulicama Marka Lipovca (Lazarevo II), Srđe Zlopogleđe (Obilićevo I) i u Ramićima što može u periodu od 8,00 do 15,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijavanju potrošača na navedenim lokacijama.

Radovi koji se danas izvode na cjevovodu u Subotičkoj ulici će u periodu od 10,00 do 20,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u naselju Šargovac.

Pored navednog, ekipe Vodovoda danas izvode radove na priključenju novih potrošača na vodovodnu mrežu u Borkovićima (1 priključak) i u Donjim Kolima (1 priključak).

U mjesnim zajednicama Bočac i Borkovići danas se izvode radovi na sanaciji kvarova što može u periodu od 8,00 do 15,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelovima navedenih mjesnih zajednica.

 

Podijelite objavu:
Scroll to Top

Vaš račun uvijek pri ruci - praktično i sigurno

Bez obzira gdje se nalazite, imaćete pristup svojim računima samo jednim klikom. Ne gubite vrijeme na traženje papira – prijavite se za dostavu računa na email i uživajte u praktičnosti koju pruža digitalna era.