Izvođenje radova na cjevovodu

Obavještavamo vas da se u ponedjeljak, 25.05.2020. godine izvode radovi na cjevovodu u ulicama Branka Koščice (Kočićev Vijenac), Trla (Pobrđe), Josifa Pančića (Starčevica), te u Ramićima i Karanovcu što može u periodu od 8,00 do 15,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijavanju potrošača na navedenim lokacijama.

Radovi koji se danas izvode na cjevovodu u Ulici krajiških brigada u naselju Paprikovac će u periodu od 10,00 do 18,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijavanju potrošača u dijelu Ulice krajiških brigada, tj. između raskrsnica Krajiških brigada – Maksima Gorkog i Krajiških brigada – Ranka Šipke.

U mjesoj zajednici Bronzani Majdan danas se izvode radovi na sanaciji kvara što može u periodu od 8,00 do 15,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelu navedene mjesne zajednice.

 

Podijelite objavu:
Scroll to Top

Vaš račun uvijek pri ruci - praktično i sigurno

Bez obzira gdje se nalazite, imaćete pristup svojim računima samo jednim klikom. Ne gubite vrijeme na traženje papira – prijavite se za dostavu računa na email i uživajte u praktičnosti koju pruža digitalna era.