Izvođenje radova na cjevovodu

Obavještavamo vas da se u utorak, 26.05.2020. godine izvode radovi na cjevovodu u ulicama Branka Koščice (Kočićev Vijenac), Vojvode Prijezde (Lazarevo I), Ada (Ada) i u Ramićima što može u periodu od 8,00 do 15,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijavanju potrošača na navedenim lokacijama.

Radovi koji se danas izvode na cjevovodu na sljedećim lokacijama:

  • u Ulici krajiških brigada u naselju Paprikovac će u periodu od 10,00 do 18,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijavanju potrošača u dijelu Ulice krajiških brigada, tj. između raskrsnica Krajiških brigada – Maksima Gorkog i Krajiških brigada – Ranka Šipke i
  • u Ulici Tarasa Ševčenka u naselju Centar II će u periodu od 9,00 do 16,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijavanju potrošača na navedenoj lokaciji.

U mjesnim zajednicama Bronzani Majdan i Krupa na Vrbasu danas se izvode radovi na sanaciji kvarova što može u periodu od 8,00 do 15,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelu navedene mjesne zajednice, dok radovi na popravci sitnih kvarova u priključnim šahtovima u MZ Kola ne bi trebalo da dovedu do prekida u vodosnabdijevanju.

Radovi na sanaciji kvara u Ulici bulevar srpske vojske u naselju Rosulje uzrokovali su danas u 18 časova privremeni prekid u vodosnabdijevanju potrošača na navedenoj lokaciji. Ekipe Vodovoda su na terenu i rade na sanaciji kvara. Završetak radova i normalizacija vodosnabdijevanja očekuje se u večernjim časovima.

Sistem Subotica je danas u 18,10 časova isključen iz sistema vodosnabdijevanja zbog povećane mutnoće. Budući da na kapacitet izvorišta utiču vremenski uslovi, uobičajena je pojava da za vrijeme jačih kiša dođe do zamućenja izvorske vode. U tim slučajevima se privremeno iz preventivnih razloga, dok se izvorska voda ne izbistri, obustavlja vodosnabdijevanje potrošača koji gravitiraju ovom sistemu.

 

Podijelite objavu:
Scroll to Top

Vaš račun uvijek pri ruci - praktično i sigurno

Bez obzira gdje se nalazite, imaćete pristup svojim računima samo jednim klikom. Ne gubite vrijeme na traženje papira – prijavite se za dostavu računa na email i uživajte u praktičnosti koju pruža digitalna era.