Izvođenje radova na cjevovodu

Obavještavamo vas da se u petak, 29.05.2020. godine izvode radovi na cjevovodu u ulicama Fruškogorska (Paprikovac), Kralja Petra I Karađorđevića (Centar I), te u Donjem Pervanu i Dragočaju što može u periodu od 8,00 do 18,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijavanju potrošača na navedenim lokacijama.

Radovi na priključenju novih potrošača na vodovodnu mrežu danas se izvode u Motikama (2 priključka), Šargovcu (1 priključak), Kuljanima (1 priključak) i u Česmi (1 priključak).

U mjesnoj zajednici Krupa na Vrbasu danas se izvode radovi na sanaciji kvara što može u periodu od 8,00 do 15,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelu navedene mjesne zajednice, dok radovi na popravci sitnih kvarova u priključnim šahtovima u MZ Bistrica ne bi trebalo da dovedu do prekida u vodosnabdijevanju.

 

Podijelite objavu:
Scroll to Top

Vaš račun uvijek pri ruci - praktično i sigurno

Bez obzira gdje se nalazite, imaćete pristup svojim računima samo jednim klikom. Ne gubite vrijeme na traženje papira – prijavite se za dostavu računa na email i uživajte u praktičnosti koju pruža digitalna era.