Izvođenje radova na cjevovodu

Obavještavamo vas da se u četvrtak, 04.06.2020. godine izvode radovi na cjevovodu na raskrsnici ulica Trive Amelice i Lazarička (Rosulje), Dositejevoj ulici (Trn) i u Dragočaju što može u periodu od 8,00 do 16,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijavanju potrošača na navedenim lokacijama.

Radovi na priključenju novih potrošača na vodovodnu mrežu danas se izvode u ulicama Vida Nježića u naselju Ada (1 priključak), Rade Radića u naselu Vrbanja (1 priključak), Dujke Komljenovića u naselju Ada (1 priključak) i u Motikama (1 priključak).

U mjesnim zajednicama Javorani i Stričići – Pavići danas se izvode radovi na sanaciji kvarova što može u periodu od 8,00 do 15,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelovima navedenih mjesnih zajednica, dok radovi na popravci sitnih kvarova u priključnim šahtovima u MZ krupa na Vrbasu ne bi trebalo da dovedu do prekida u vodosnabdijevanju.

Zbog kvara koji se desio danas na cjevovodu u Ulici Jovana Bijelića u naselju Zalužani u 20,00 časova došlo je do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelu navedene ulice na brojevima od 116 do 122 . Završetak radova i normalizacija vodosnabdijevanja očekuje se u sutra, 05.06.2020. godine u jutarnjim časovima.

Podijelite objavu:
Scroll to Top

Vaš račun uvijek pri ruci - praktično i sigurno

Bez obzira gdje se nalazite, imaćete pristup svojim računima samo jednim klikom. Ne gubite vrijeme na traženje papira – prijavite se za dostavu računa na email i uživajte u praktičnosti koju pruža digitalna era.