Izvođenje radova na cjevovodu

Obavještavamo vas da se u utorak, 09.06.2020. godine izvode radovi na cjevovodu u ulicama Milana Cvijetića (Lazarevo I), Koste Jarića (Starčevica) i u Knjaza Miloša (radovi kod Lesnine) što može u periodu od 8,00 do 15,00 časova dovesti do privremenog prekida u  vodosnabdijevanju potrošača na navedenenim lokacijama.

Radovi na priključenju novih potrošča na vodovodnu mrežu danas se izvode u ulici Put srpskih branilaca u naselju Zalužani (1 priključak) i u naselju Šargovac (1 priključak).

Zbog izvođenja radova na prepumpnoj stanici Tunjice u periodu od 8,00 do 16,00 časova doći će do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u naseljima Priječani i Ramići, te u dijelu naselja Dragočaj.

U mjesnim zajednicama Agino selo i Donja Kola danas se izvode radovi na sanaciji kvarova što može u periodu od 8,00 do 15,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelovima navedenih mjesnih zajednica.

Podijelite objavu:
Scroll to Top

Vaš račun uvijek pri ruci - praktično i sigurno

Bez obzira gdje se nalazite, imaćete pristup svojim računima samo jednim klikom. Ne gubite vrijeme na traženje papira – prijavite se za dostavu računa na email i uživajte u praktičnosti koju pruža digitalna era.