Izvođenje radova na cjevovodu

Obavještavamo vas da se u četvrtak, 11.06.2020. godine izvode radovi na cjevovodu u ulicama Vladimira Rolovića (Lauš I), Dr Božidara Adžije (Lauš I) i Moslovačka (Paprikovac) što može u periodu od 8,00 do 15,00 časova dovesti do privremenog prekida u  vodosnabdijevanju potrošača na navedenenim lokacijama.

Radovi na cjevovodu koji se danas izvode u Subotičkoj ulici u naselju Drakulić će u periodu od 08,00 do 18,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača između raskršća u dijelu autoputa Banja Luka – Laktaši i Kraljice Marije, te raskršća ulica Subotička – Lovćenska.

Radovi na priključenju novih potrošča na vodovodnu mrežu danas se izvode u ulicama Bulevar vojvode Petra Bojovića (Borik I), Petra Pecije (Lazarevo II), 7. februara (Drakulić) i u Piskavici.

U mjesnoj zajednici Borkovići danas se izvode radovi na sanaciji dva kvara, kao i radovi na popravci sitnih kvarova u priključnim šahtovima, što može u periodu od 8,00 do 15,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelovima navedene mjesne zajednice.

Podijelite objavu:
Scroll to Top

Vaš račun uvijek pri ruci - praktično i sigurno

Bez obzira gdje se nalazite, imaćete pristup svojim računima samo jednim klikom. Ne gubite vrijeme na traženje papira – prijavite se za dostavu računa na email i uživajte u praktičnosti koju pruža digitalna era.