Izvođenje radova na cjevovodu

Obavještavamo vas da se u ponedjeljak, 15.06.2020. godine izvode radovi na cjevovodu u ulicama Dr Božidara Adžije (Lauš I), Knjaza Miloša (Lazarevo I) i Vojvode Radomira Putnika (Centar I) što može u periodu od 8,00 do 15,00 časova dovesti do privremenog prekida u  vodosnabdijevanju potrošača na navedenenim lokacijama.

Radovi na priključenju novih potrošča na vodovodnu mrežu danas se izvode u Kolubarskoj ulici (Kočićev Vijenac) – 1 priključak, te u naseljima Šargovac – 1 priključak, Jablan – 1 priključak i Jagare – 1 priključak.

Radovi na priključenju na kanalizacionu mrežu danas se izvode u Ulici kralja Petra I Karađorđevića (Centar) – 1 priključak.

U mjesnim zajednicama Agino selo, Bočac i Memići danas se izvode radovi na sanaciji kvarova što može u periodu od 8,00 do 15,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelovima navedenih mjesnih zajednica.

Podijelite objavu:
Scroll to Top

Vaš račun uvijek pri ruci - praktično i sigurno

Bez obzira gdje se nalazite, imaćete pristup svojim računima samo jednim klikom. Ne gubite vrijeme na traženje papira – prijavite se za dostavu računa na email i uživajte u praktičnosti koju pruža digitalna era.