Izvođenje radova na cjevovodu

Obavještavamo vas da se u utorak, 30.06.2020. godine izvode radovi na cjevovodu u ulicama Dr Božidara Adžije (Lauš I), 23. aprila (Trn) i V prigradski put (Ada) što može u periodu od 8,00 do 15,00 časova dovesti do privremenog prekida u  vodosnabdijevanju potrošača na navedenim lokacijama.

Radovi na cjevovodu koji se danas izvode u Njegoševoj ulici će u periodu od 08,00 do 18,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u naselju Petrićevac – I visinska zona.

Radovi na priključenju novih potrošača na vodovodnu mrežu danas se izvode u sljedećim naseljima: Drakulić – 1 priključak, Kola – 1 priključak, Sokolovac – 1 priključak i Priječani – 1 priključak.

U mjesnim zajednicama Bronzani Majdan i Donja Kola danas se izvode radovi na sanaciji kvarova što može u periodu od 8,00 do 15,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelovima navedenih mjesnih zajednica.

Zbog kvara na cjevovodu u Šargovačkoj ulici koji se desio u popodnevnim časovima može doći do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelu naselja Šargovac. Ekipe Vodovoda su na terenu i rade na sanaciji kvara. Završetak radova i normalizacija vodosnabdijevanja očekuje se u večernjim časovima.

Podijelite objavu:
Scroll to Top

Vaš račun uvijek pri ruci - praktično i sigurno

Bez obzira gdje se nalazite, imaćete pristup svojim računima samo jednim klikom. Ne gubite vrijeme na traženje papira – prijavite se za dostavu računa na email i uživajte u praktičnosti koju pruža digitalna era.