Izvođenje radova na cjevovodu

Obavještavamo vas da se u utorak, 14.07.2020. godine izvode radovi na cjevovodu u ulicama Žarka Zgonjanina (Kočićev Vijenac), Franca Šuberta (Pobrđe) i Bulevar vojvode Petra Bojovića (Borik I) što može u periodu od 8,00 do 15,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača na navedenim lokacijama.

Radovi na izgradnji sekundarne vodovodne mreže danas se izvode u Ulici Mladena Stojanovića u naselju Rosulje što može u periodu od 8,00 do 15,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača na navedenenoj lokaciji.

Radovi na priključenju novih potrošača na vodovodnu mrežu danas se izvode u ulicama Maksima Gorka u naselju Paprikovac – 1 priključak i Lovćenska u naselju Drakulić – 1 priključak i u naselju Piskavica – 4 priključaka.

U mjesnim zajednicama Bronzani Majdan i Slavićka danas se izvode radovi na sanaciji kvarova što može u periodu od 8,00 do 15,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelovima navedenih mjesnih zajednica.

Podijelite objavu:
Scroll to Top

Vaš račun uvijek pri ruci - praktično i sigurno

Bez obzira gdje se nalazite, imaćete pristup svojim računima samo jednim klikom. Ne gubite vrijeme na traženje papira – prijavite se za dostavu računa na email i uživajte u praktičnosti koju pruža digitalna era.