Izvođenje radova na cjevovodu

Obavještavamo vas da se u srijedu, 15.07.2020. godine izvode radovi na cjevovodu u ulicama Kajmakčalanska (Lazarevo I), Šumadijska (Lazarevo II), Ranka Šipke (Paprikovac), Njegoševa (Petrićevac) i Ilije Garašanina (Lazarevo I) što može u periodu od 8,00 do 15,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača na navedenim lokacijama.

Radovi na izgradnji sekundarne vodovodne mreže danas se izvode u Ulici Mladena Stojanovića u naselju Rosulje što može u periodu od 8,00 do 15,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača na navedenenoj lokaciji.

Radovi na priključenju novih potrošača na vodovodnu mrežu danas se izvode u sljedećim naseljima: Drakulić – 2 priključka, Debeljaci – 1 priključak, Kuljani – 1 priključak i Pavlovac – 1 priključak.

U mjesnim zajednicama Krmine i Memići danas se izvode radovi na sanaciji kvarova što može u periodu od 8,00 do 15,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelovima navedenih mjesnih zajednica.

Podijelite objavu:
Scroll to Top

Vaš račun uvijek pri ruci - praktično i sigurno

Bez obzira gdje se nalazite, imaćete pristup svojim računima samo jednim klikom. Ne gubite vrijeme na traženje papira – prijavite se za dostavu računa na email i uživajte u praktičnosti koju pruža digitalna era.