Izvođenje radova na cjevovodu

Obavještavamo vas da se u četvrtak, 16.07.2020. godine izvode radovi na cjevovodu u ulicama Vojvođanska (Paprikovac), Srpskih ustanika (Starčevica) i Vojvode Radomira Putnika (Centar) što može u periodu od 8,00 do 15,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača na navedenim lokacijama.

Radovi koji se danas izvode na cjevovodu u Ulici vladike Platona (Centar I) će u periodu od 8,00 do 14,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u navedenoj ulici. 

Radovi na izgradnji sekundarne vodovodne mreže danas se izvode u Ulici Mladena Stojanovića u naselju Rosulje što može u periodu od 8,00 do 15,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača na navedenenoj lokaciji.

Radovi na priključenju novih potrošača na vodovodnu mrežu danas se izvode u Krupi na Vrbasu – 2 priključka, Rekavicama – 2 priključka i Stričićima – 1 priključak.

U mjesnoj zajednici Borkovići danas se izvode radovi na sanaciji kvarova što može u periodu od 8,00 do 15,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelovima navedene mjesne zajednice.

Zbog kvara na cjevovodu u Ulici Nikole Bokana u naselju Paprikovac u 13,00 časova je došlo do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u navedenoj ulici. Ekipe Vodovoda su na terenu i rade na sanaciji kvara. Završetak radova i normalizacija vodosnabdijevanja očekuje se u toku dana.

Podijelite objavu:
Scroll to Top

Vaš račun uvijek pri ruci - praktično i sigurno

Bez obzira gdje se nalazite, imaćete pristup svojim računima samo jednim klikom. Ne gubite vrijeme na traženje papira – prijavite se za dostavu računa na email i uživajte u praktičnosti koju pruža digitalna era.