Izvođenje radova na cjevovodu

Obavještavamo vas da se u petak, 17.07.2020. godine izvode radovi na cjevovodu u ulicama Zavalska (Saračica) i Jovana Raškovića (Paprikovac) što može u periodu od 8,00 do 15,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača na navedenim lokacijama.

Radovi na izgradnji sekundarne vodovodne mreže danas se izvode u Ulici Mladena Stojanovića u naselju Rosulje što može u periodu od 8,00 do 15,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača na navedenenoj lokaciji.

Radovi na priključenju novih potrošača na vodovodnu mrežu danas se izvode u Njegoševoj ulici u naselju Petrićevac – 1 priključak, te u naseljima Tunjice – 2 priključka, Glamočani – 1 priključak i Pavlovac – 1 priključak.

U mjesnim zajednicama Krmine i Bistrica danas se izvode radovi na sanaciji kvarova što može u periodu od 8,00 do 15,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelovima navedenih mjesnih zajednica.

Podijelite objavu:
Scroll to Top

Vaš račun uvijek pri ruci - praktično i sigurno

Bez obzira gdje se nalazite, imaćete pristup svojim računima samo jednim klikom. Ne gubite vrijeme na traženje papira – prijavite se za dostavu računa na email i uživajte u praktičnosti koju pruža digitalna era.