Izvođenje radova na cjevovodu

Obavještavamo vas da se u petak, 31.07.2020. godine izvode radovi na cjevovodu u ulicama Nikole Bokana kod br. 23 (Paprikovac), Voždovačka kod br.10 (Rosulje), Živojina Mišića (Borik), Njegoševa kod br.5 i Milana Knežine kod br.38 (Petrićevac) i 1.Kuljanskoj ulici (Kuljani) što može u periodu od 8,00 do 15,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača na navedenim lokacijama.

Radovi na izgradnji sekundarne vodovodne mreže danas  se izvode u ogranku ulice Franca Šuberta u naselju Pobrđe što može u periodu od 8,00 do 15,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača na navedenenoj lokaciji.

U mjesnim zajednicama Gornja Piskavica, Bistrica i Borkovići danas se izvode radovi na sanaciji kvarova što može u periodu od 8,00 do 15,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelovima navedenih mjesnih zajednica.

Podijelite objavu:
Scroll to Top

Vaš račun uvijek pri ruci - praktično i sigurno

Bez obzira gdje se nalazite, imaćete pristup svojim računima samo jednim klikom. Ne gubite vrijeme na traženje papira – prijavite se za dostavu računa na email i uživajte u praktičnosti koju pruža digitalna era.