Izvođenje radova na cjevovodu

Obavještavamo vas da se u četvrtak, 13.08.2020. godine izvode radovi na cjevovodu u ulicama Sanska (Lauš), Vida Simurdžića (Lauš), Alekse Šantića (Lauš) i Mlađe Ćusića (Drakulić) što može u periodu od 8,00 do 15,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača na navedenim lokacijama.

U mjesnoj zajednici Donja Kola danas se izvode radovi na sanaciji kvarova što može u periodu od 8,00 do 15,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelovima navedene mjesne zajednice. Radovi na popravci sitnih kvarova u priključnim šahtovima danas se izvode u sljedećim mjesnim zajednicama: Krupa na Vrbasu, Rekavice i Kola i ne bi trebalo da dovedu do prekida u vodosnabdijevanju.

Zbog kvara na telemetrijskom sistemu u zoni pumpne stanice i rezervoara Tunjice danas može doći do privremenog prekida u vodosnabdijevanju dijela domaćinstava u sljedećim naseljima: Tunjice, Šargovac, Ramići i Dragočaj. Ekipe Telekoma su na terenu i rade na hitnom otklanjanju kvara na sistemu telemetrije.

Podijelite objavu:
Scroll to Top

Vaš račun uvijek pri ruci - praktično i sigurno

Bez obzira gdje se nalazite, imaćete pristup svojim računima samo jednim klikom. Ne gubite vrijeme na traženje papira – prijavite se za dostavu računa na email i uživajte u praktičnosti koju pruža digitalna era.