Izvođenje radova na cjevovodu

Obavještavamo vas da se u petak, 14.08.2020. godine izvode radovi na cjevovodu u ulicama Sanska (Lauš), Vida Simurdžića (Lauš), Mlađe Ćusića (Drakulić) i Ivana Gorana Kovačića (Lazarevo) što može u periodu od 8,00 do 15,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača na navedenim lokacijama.

Radovi koji se danas izvode u Ulici Jovana Dučića (Centar) će u periodu od 8,00 do 18,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelu navedene ulice, tj. između raskrsnica ulica Jovana Dučića – Ranka Šipke i Jovana Dučića – Milana Tepića.

Radovi na izgradnji sekundarne vodovodne mreže danas se nastavljaju u Ulici Franca Šuberta u naselju Pobrđe što može u periodu od 8,00 do 15,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača na navedenenoj lokaciji.

U mjesnim zajednicama Borkovići, Gornja Piskavica i Rekavice danas se izvode radovi na sanaciji kvarova što može u periodu od 8,00 do 15,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelovima navedenih mjesnih zajednica.

Zbog kvara na raskrsnici ulica Vida Simurdžića i Sanske u naselju Lauš u 9,15 časova došlo je do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u sljedećim ulicama: Relje Kneževića, Vladike Varnave Nastića, Bose Živković (od broja 30 do 42), Jovanke Gajić Zmijanjke, Darka Jakmirovića i Despota Konstantina Dragaša. Završetak radova i normalizacija vodosnabdijevanja očekuje se u toku dana.

Podijelite objavu:
Scroll to Top

Vaš račun uvijek pri ruci - praktično i sigurno

Bez obzira gdje se nalazite, imaćete pristup svojim računima samo jednim klikom. Ne gubite vrijeme na traženje papira – prijavite se za dostavu računa na email i uživajte u praktičnosti koju pruža digitalna era.