Izvođenje radova na cjevovodu

Obavještavamo vas da se u četvrtak, 20.08.2020. godine izvode radovi na cjevovodu u ulicama Put srpskih branilaca (Zalužani), Zmaj Ognjenog Vuka (Lazarevo I), Jovana Dučića (Centar), Banijska (Petrićevac), Kralja Petra II (Rosulje) i Donji Pervan što može u periodu od 8,00 do 15,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača na navedenim lokacijama.

Radovi koji se danas izvode u Ulici akademika Milana Vasića (Starčevica) će u periodu od 8,00 do 16,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u navedenoj ulici.

Radovi na izgradnji sekundarne vodovodne mreže izvode se u Ulici Franca Šuberta u naselju Pobrđe što može u periodu od 8,00 do 15,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača na navedenenoj lokaciji. Danas, takođe počinju radovi na izgradnji sekundarne vodovodne mrežu u mjesnoj zajednici Bronzani Majdan – Melina.

U mjesnim zajednicama Borkovići, Pavići, Vilusi i Kola izvode se radovi na sanaciji kvarova što može u periodu od 8,00 do 15,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelovima navedenih mjesnih zajednica.

Podijelite objavu:
Scroll to Top

Vaš račun uvijek pri ruci - praktično i sigurno

Bez obzira gdje se nalazite, imaćete pristup svojim računima samo jednim klikom. Ne gubite vrijeme na traženje papira – prijavite se za dostavu računa na email i uživajte u praktičnosti koju pruža digitalna era.