Izvođenje radova na cjevovodu

Obavještavamo vas da se u ponedjeljak, 24.08.2020. godine izvode radovi na cjevovodu u ulicama Kneževska (Drakulić), Žarka Zgonjanina (Kočićev Vijenac), Mladena Oljače (Petrićevac) i na raskrsnici ulica Stojana Bijelića i Kralja Aleksandra I Karađorđevića (Motike) što može u periodu od 8,00 do 15,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača na navedenim lokacijama.

Radovi koji se danas izvode na raskrsnici ulica Jovana Raškovića i Maksima Gorkog će u periodu od 8,00 do 18,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelu naselja Sunca – II visinska zona i u dijelu naselja Paprikovac – II visinska zona.

Radovi na izgradnji sekundarne vodovodne mreže izvode se u mjesnoj zajednici Bronzani Majdan – Melina.

U mjesnim zajednicama Bronzani Majdan-Melina, Ljubačevo i Memići izvode se radovi na sanaciji kvarova što može u periodu od 8,00 do 15,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelovima navedenih mjesnih zajednica.

Zbog jutros najavljenih radova u Ulici Mladena Oljače došlo je do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelu naselja Petrićevac. Završetak radova na sanaciji kvara i normalizacija vodosnabdijevanja očekuje se u popodnevnim časovima.

Podijelite objavu:
Scroll to Top

Vaš račun uvijek pri ruci - praktično i sigurno

Bez obzira gdje se nalazite, imaćete pristup svojim računima samo jednim klikom. Ne gubite vrijeme na traženje papira – prijavite se za dostavu računa na email i uživajte u praktičnosti koju pruža digitalna era.