Izvođenje radova na cjevovodu

Obavještavamo vas da se u srijedu, 26.08.2020. godine izvode radovi na cjevovodu u ulicama Mladena Oljače (Petrićevac), Franca Šuberta (Pobrđe) i Manastira Gomionice (Srpske Toplice) što u periodu od 8,00 do 15,00 časova može dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača na navedenim lokacijama.

Radovi koji se danas izvode na cjevovodu u naselju Čavrazi će u periodu od 8,00 do 18,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u naseljima Debeljaci i Čavrazi, te u opštini Čelinac.

Radovi na izgradnji sekundarne vodovodne mreže izvode se u mjesnoj zajednici Bronzani Majdan – Melina.

U mjesnim zajednicama Pavići i Kola izvode se radovi na sanaciji kvarova što može u periodu od 8,00 do 15,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelovima navedenih mjesnih zajednica.

Zbog radova na dalekovodnoj mreži prema Subotici, koji će se izvoditi u srijedu i četvrtak, 26-27. avgust 2020. godine u vremenskom intervalu od 8,00 do 16 časova, doći će do prekida u snabdijevanju električnom energijom fabrike vode Crno vrelo. Iz navedenog razloga postoji mogućnost da danas, 26.08.2020. godine dođe i do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača koji gravitiraju vodovodnom sistemu Crno vrelo.

Podijelite objavu:
Scroll to Top

Vaš račun uvijek pri ruci - praktično i sigurno

Bez obzira gdje se nalazite, imaćete pristup svojim računima samo jednim klikom. Ne gubite vrijeme na traženje papira – prijavite se za dostavu računa na email i uživajte u praktičnosti koju pruža digitalna era.