Izvođenje radova na cjevovodu

Obavještavamo vas da se u utorak, 29.09.2020. godine izvode radovi na cjevovodu u ulicama Jovana Bijelića (Zalužani), Manastira Gomionice (Srpske Toplice) i Đure Đakovića (Kočićev Vijenac). Tokom izvođenja radova može doći do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača na navedenim lokacijama.

Radovi na cjevovodu koji se danas izvode na sljedećim lokacijama:

  • u Ulici Branka Perduva (Lazarevo I) će u periodu od 8,00 do 18,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u ulicama Ilije Garašanina i Branka Perduva i
  • na Trgu palih boraca (Centar II) će u periodu od 8,00 do 18,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u navedenoj ulici.

Radovi na izgradnji sekundarne vodovodne mreže danas se izvode u ogranku Tuzlanske ulice (Starčevica).

U mjesnim zajednicama Javorani i Krupa na Vrbasu izvode se radovi na sanaciji kvarova što može u periodu od 8,00 do 15,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelovima navedenih mjesnih zajednica.

Podijelite objavu:
Scroll to Top

Vaš račun uvijek pri ruci - praktično i sigurno

Bez obzira gdje se nalazite, imaćete pristup svojim računima samo jednim klikom. Ne gubite vrijeme na traženje papira – prijavite se za dostavu računa na email i uživajte u praktičnosti koju pruža digitalna era.