Izvođenje radova na cjevovodu

Obavještavamo vas da se u srijedu, 30.09.2020. godine izvode radovi na cjevovodu u ulicama Kralja Aleksandra I Karađorđevića (Petrićevac), Ustanički put (Obilićevo II), Ranka Koščice (Kočićev Vijenac), Šumadijska (Lazarevo II), Vasića put (Motike) i Krajiških brigada (Centar II). Tokom izvođenja radova može doći do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača na navedenim lokacijama.

Radovi na cjevovodu koji se danas izvode na sljedećim lokacijama:

  • u Bulevaru vojvode Stepe Stepanovića (Starčevica) će u periodu od 8,00 do 18,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelu navedene ulice i
  • u Ulici Svetozara Markovića (Centar II) će u periodu od 8,00 do 18,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u navedenoj ulici.

Radovi na izgradnji sekundarne vodovodne mreže danas se izvode u ogranku Tuzlanske ulice (Starčevica).

U mjesnoj zajednici Krmine danas se izvode radovi na sanaciji kvarova na glavnom cjevovodu što može u periodu od 8,00 do 18,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u sljedećim mjesnim zajednicama: Krmine, Agino selo, Ljubačevo, Javorani i Memići.

 

Podijelite objavu:
Scroll to Top

Vaš račun uvijek pri ruci - praktično i sigurno

Bez obzira gdje se nalazite, imaćete pristup svojim računima samo jednim klikom. Ne gubite vrijeme na traženje papira – prijavite se za dostavu računa na email i uživajte u praktičnosti koju pruža digitalna era.