Izvođenje radova na cjevovodu

Obavještavamo vas da se u utorak, 06.10.2020. godine izvode radovi na cjevovodu u ulicama Đure Đakovića (Kočićev Vijenac), Franca Šuberta (Pobrđe), Vojvode Momčila Bulevar), Bulevaru vojvode Stepe Stepanovića (Starčevica) i Srpskih rudara (Lauš I). Tokom izvođenja radova može doći do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača na navedenim lokacijama.

Radovi na izgradnji sekundarne vodovodne mreže danas se izvode u ograncima ulica Tuzlanska i Koste Jarića u naselju Starčevica.

U mjesnoj zajednici Krmine danas se izvode radovi na sanaciji kvara što može u periodu od 8,00 do 15,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelu navedene mjesne zajednice.

Zbog oštećenja vodovodne cijevi od strane trećeg lica u Bulevaru vojvode Stepe Stepanovića (Starčevica) danas u 17,00 časova došlo je do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelu navedene ulice. Završetak radova i normalizacija vodosnabdijevanja očekuju se do kraja dana.

Podijelite objavu:
Scroll to Top

Vaš račun uvijek pri ruci - praktično i sigurno

Bez obzira gdje se nalazite, imaćete pristup svojim računima samo jednim klikom. Ne gubite vrijeme na traženje papira – prijavite se za dostavu računa na email i uživajte u praktičnosti koju pruža digitalna era.