Izvođenje radova na cjevovodu

Obavještavamo vas da se u četvrtak, 22.10.2020. godine izvode radovi na cjevovodu u ulicama Trla (Pobrđe), Momčila Nastasijevića (Srpske Toplice), Srpskih rudara (Lauš I), Bulevar vojvode Stepe Stepanovića (Starčevica), Jovana Sterije Popovića (Priječani) i Novice Cerovića (Borik I). Tokom izvođenja radova može doći do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača na navedenim lokacijama.

Radovi na cjevovodu koji se danas izvode u Ulici Nenada Kostića u naselju Tunjice će u periodu od 9,00 do 18,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u naseljima Dragočaj, Ramići i Prijakovci.

U mjesnim zajednicama Kola i Krupa na Vrbasu danas se izvode radovi na sanaciji kvarova što može u periodu od 8,00 do 15,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelovima navedenih mjesnih zajednica.

Podijelite objavu:
Scroll to Top

Vaš račun uvijek pri ruci - praktično i sigurno

Bez obzira gdje se nalazite, imaćete pristup svojim računima samo jednim klikom. Ne gubite vrijeme na traženje papira – prijavite se za dostavu računa na email i uživajte u praktičnosti koju pruža digitalna era.