Izvođenje radova na cjevovodu

Obavještavamo vas da se u petak, 23.10.2020. godine izvode radovi na cjevovodu u ulicama Jovana Dučića (Centar II), Hilandarska (Priječani), Braće Mažar i majke Marije (Bulevar), Sokolovac (Srpske Toplice), u Verićima, na vodovodnom sistemu Subotica – Arsenići, te na raskrsnici ulica Jug Bogdana i Saničkih žetelaca (Starčevica). Tokom izvođenja radova može doći do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača na navedenim lokacijama.

Radovi na cjevovodu koji se danas izvode u Bulevaru Milutina Milankovića u naselju Lazarevo će u periodu od 8,00 do 18,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelu ogranka navedene ulice.

U mjesnim zajednicama Donja Kola, Bočac i Bronzani Majdan danas se izvode radovi na sanaciji kvarova što može u periodu od 8,00 do 15,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelovima navedenih mjesnih zajednica.

Podijelite objavu:
Scroll to Top

Vaš račun uvijek pri ruci - praktično i sigurno

Bez obzira gdje se nalazite, imaćete pristup svojim računima samo jednim klikom. Ne gubite vrijeme na traženje papira – prijavite se za dostavu računa na email i uživajte u praktičnosti koju pruža digitalna era.