Izvođenje radova na cjevovodu

Obavještavamo vas da u utorak, 17.11.2020. godine zbog vremenskih prilika ekipe Vodovoda rade na popravci kvarova u vodomjernim šahtovima i na obilasku mreže.

Sistem Subotica je u ponedjeljak, 16.11.2020. godine u 23,00 časa zbog povećane mutnoće isključen iz sistema vodosnabdijevanja. Budući da na kapacitet izvorišta utiču vremenski uslovi, uobičajena je pojava da za vrijeme jačih kiša dođe do zamućenja izvorske vode. U tim slučajevima se privremeno iz preventivnih razloga, dok se izvorska voda ne izbistri, sistem Subotica isključuje iz sistema vodosnabdijevanja što može dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju naselja koja gravitiraju ovom sistemu.

Radovi na sanaciji kvara na cjevovodu na putu za Gradinu (Dragočaj) izvodiće se danas u periodu od 9,00 do 15,00 časova što može dovesi do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača na navedenoj lokaciji.

Podijelite objavu:
Scroll to Top

Vaš račun uvijek pri ruci - praktično i sigurno

Bez obzira gdje se nalazite, imaćete pristup svojim računima samo jednim klikom. Ne gubite vrijeme na traženje papira – prijavite se za dostavu računa na email i uživajte u praktičnosti koju pruža digitalna era.