Izvođenje radova na cjevovodu

Obavještavamo vas da se u srijedu, 25.11.2020. godine izvode radovi na cjevovodu u ulicama Baje Pivljanina (Pobrđe), Ljubice Gerovac (Pobrđe), Karađorđeva (Lauš), Đurđevića put (Lauš) i u Debeljacima. Tokom izvođenja radova može doći do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača na navedenim lokacijama.

U mjesnoj zajednici Javorani danas se izvode radovi na sanaciji kvara što može u periodu od 8,00 do 15,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelu navedene mjesne zajednice.

Zbog kvara na cjevovodu u Ulici Starine Novaka (Trn) u 14,00 časova je došlo do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u navedenoj ulici. Ekipe Vodovoda su na terenu i rade na sanaciji pomenutog kvara. Završetak radova i normalizacija vodosnabdijevanja očekuje se u večernjim časovima.

Podijelite objavu:
Scroll to Top

Vaš račun uvijek pri ruci - praktično i sigurno

Bez obzira gdje se nalazite, imaćete pristup svojim računima samo jednim klikom. Ne gubite vrijeme na traženje papira – prijavite se za dostavu računa na email i uživajte u praktičnosti koju pruža digitalna era.