Izvođenje radova na cjevovodu

Obavještavamo vas da se u četvrtak, 26.11.2020. godine izvode radovi na cjevovodu u ulicama Baje Pivljanina (Pobrđe), Braće Podgornika (Lazarevo I) i Grmečkoj (Zalužani). Tokom izvođenja radova može doći do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača na navedenim lokacijama.

U mjesnim zajednicama Krupa na Vrbasu i Agino selo danas se izvode radovi na sanaciji kvarova što može u periodu od 8,00 do 15,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelovima navedenih mjesnih zajednica.

Zbog kvara na cjevovodu u Novoseliji u 11,00 časova je došlo do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača na potezu od Novoselije do Karanovca (kod mosta). Ekipe Vodovoda su na terenu i rade na sanaciji pomenutog kvara. Završetak radova i normalizacija vodosnabdijevanja očekuje se u toku dana.

Podijelite objavu:
Scroll to Top

Vaš račun uvijek pri ruci - praktično i sigurno

Bez obzira gdje se nalazite, imaćete pristup svojim računima samo jednim klikom. Ne gubite vrijeme na traženje papira – prijavite se za dostavu računa na email i uživajte u praktičnosti koju pruža digitalna era.