Izvođenje radova na cjevovodu

Obavještavamo vas da se u petak, 04.12.2020. godine izvode radovi na cjevovodu u ulicama Braće Kukrika (Ada), Novice Cerovića (Borik I), Sime i Ilije Partala (Srpske Toplice), Krajiških brigada (Centar II), Ranka Šipke (Paprikovac) i Nenada Kostića (Zalužani). Tokom izvođenja radova može doći do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača na navedenim lokacijama.

U mjesnoj zajednici Borkovići danas se izvode radovi na sanaciji kvara što može u periodu od 8,00 do 15,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelovu navedene mjesne zajednice.

Zbog vremenskih neprilika sistemi Banjica i Gašića vrelo su u četvrtak, 03.12.2020. godine oko 14,00 časova ostali bez napajanja električnom energijom što može danas, 04.12.2020. godine prouzrokovati privremeni prekida u vodosnabdijevanju naselja koja gravitiraju ovim sistemima. Ekipe Elektrokrajine su na terenu i rade na popravci kvarova.

Sistem Bočac je u petak, 04.12.2020. godine u 9,00 časova zbog povećane mutnoće isključen iz sistema vodosnabdijevanja. U slučajavima kada dođe do povećanja mutnoće privremeno se iz preventivnih razloga, dok se izvorska voda ne izbistri, sistem Bočac isključuje iz sistema vodosnabdijevanja što može dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača koja gravitiraju ovom sistemu.

Sistem Subotica je danas u 9,00 časova pušten u sistem vodosnabdijevanja.

Podijelite objavu:
Scroll to Top

Vaš račun uvijek pri ruci - praktično i sigurno

Bez obzira gdje se nalazite, imaćete pristup svojim računima samo jednim klikom. Ne gubite vrijeme na traženje papira – prijavite se za dostavu računa na email i uživajte u praktičnosti koju pruža digitalna era.