Izvođenje radova na cjevovodu

Obavještavamo vas da se u srijedu, 23.12.2020. godine izvode radovi na cjevovodu u ulicama Kolubarska (Kočićev Vijenac), I kuljanska (Kuljani), Maksima Gorkog (Paprikovac) i Cara Lazara (Obilićevo). Tokom izvođenja radova može doći do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača na navedenim lokacijama.

Radovi koji se danas izvode u Ulici srpskih ustanika (Starčevica) će u periodu od 8,00 do 18,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u Ulici akademika Milana Vasića, te dijelu ulica Prve krajiške brigade narodne odbrane i Srpskih ustanika.

U mjesnoj zajednici Krupa na Vrbasu danas se izvode radovi na sanaciji kvarova što može u periodu od 8,00 do 15,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelovima navedene mjesne zajednice.

Podijelite objavu:
Scroll to Top

Vaš račun uvijek pri ruci - praktično i sigurno

Bez obzira gdje se nalazite, imaćete pristup svojim računima samo jednim klikom. Ne gubite vrijeme na traženje papira – prijavite se za dostavu računa na email i uživajte u praktičnosti koju pruža digitalna era.