Izvođenje radova na cjevovodu

Obavještavamo vas da se u petak, 22.01.2021. godine izvode radovi na cjevovodu u ulicama Krajiških brigada – kod pumpe Nestro Petrol (Centar II), Marka Lipovca (Lazarevo II), Novosadska (Trn) i Hilandarska (Priječani). Tokom izvođenja radova može doći do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača na navedenim lokacijama.

Radovi na sanaciji dva kvara na vodovodnoj mreži koji se danas izvode u periodu od 08:00 do 16:00 časova, i to:

  • u naselju Debeljaci dovešće do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelovima naselja Debeljaci, Zeleni vir i u opštini Čelinac i
  • u naselju Mišin Han dovešće do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u sljedećim naseljima: Mišin Han, Prijakovci, Potkozarje, Verići i Piskavica.

U mjesnim zajednicama Borkovići i Bočac danas se izvode radovi na sanaciji kvarova što može u periodu od 8,00 do 15,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelovima navedenih mjesnih zajednica.

Podijelite objavu:
Scroll to Top

Vaš račun uvijek pri ruci - praktično i sigurno

Bez obzira gdje se nalazite, imaćete pristup svojim računima samo jednim klikom. Ne gubite vrijeme na traženje papira – prijavite se za dostavu računa na email i uživajte u praktičnosti koju pruža digitalna era.