Izvođenje radova na cjevovodu

Obavještavamo vas da se u četvrtak, 04.02.2021. godine izvode radovi na cjevovodu u ulicama Srpskih ustanika (Starčevica), Vladike Platona (Centar I) i Đure Damjanovića (Saračica). Tokom izvođenja radova može doći do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača na navedenim lokacijama.

Radovi u Ulici vladike Platona će u periodu od 8,00 do 20,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u ogranku Ulice vladike Platona i dijelu Ulice kralja Petra I Karađorđevića.

Radovi u Ulici srpskih ustanika će u periodu od 8,00 do 18,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u naselju Starčevica – II visinska zona.

U mjesnim zajednicama Ledenice, Memići i Stričići – Antonići danas se izvode radovi na sanaciji kvarova što može u periodu od 8,00 do 15,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelovima navedenih mjesnih zajednica.

Podijelite objavu:
Scroll to Top

Vaš račun uvijek pri ruci - praktično i sigurno

Bez obzira gdje se nalazite, imaćete pristup svojim računima samo jednim klikom. Ne gubite vrijeme na traženje papira – prijavite se za dostavu računa na email i uživajte u praktičnosti koju pruža digitalna era.