Konferencija o otpadnim vodama, komunalnom čvrstom otpadu i opasnom otpadu

Udruženje za tehnologiju vode i sanitarno inženjerstvo zajedno sa Udruženjem vodovoda i kanalizacije Srbije, Institutom za hemiju, tehnologiju i metalurgiju u saradnji s Privrednom komorom Srbije, Gradom Kragujevcem i JKP Vodovod i kanalizacija, organizovali su Četrdesetdevetu konferenciju o otpadnim vodama, komunalnom čvrstom otpadu i opasnom otpadu u periodu 2-4. aprila 2019. godine u hotelu “Šumarice” u Kragujevcu.

Cilj Konferencije bila je razmjena znanja i iskustva u sve tri tematske oblasti kao i primjena regulative i standarda koji vode poboljšanju stanja u životnoj sredini.

Konferencija je tradicionalno okupila sve profile stručnjaka iz oblasti integrisanog upravljanja otpadnim vodama, otpadom, kao i opasnim otpadom i posebnim tokovima otpada i uticaja na ljudsko zdravlje iz regiona. Učešće u radu uzeli su i predstvanici “Vodovoda” a.d. Banja Luka.

Rezultate rada ovom prilikom prikazali su predstavnici visokoobrazovnih institucija, državne uprave, istraživači, stručnjaci iz prakse, svih oblasti rada i održavanja sistema i postrojenja, projektanti, izvođači, predstavnici proizvođača opreme, materijala i pribora.

 

Podijelite objavu:
Scroll to Top

Vaš račun uvijek pri ruci - praktično i sigurno

Bez obzira gdje se nalazite, imaćete pristup svojim računima samo jednim klikom. Ne gubite vrijeme na traženje papira – prijavite se za dostavu računa na email i uživajte u praktičnosti koju pruža digitalna era.