Međunarodna konferencija o vodosnabdijevanju i tretmanu otpadnih voda

Međunarodna konferencija o vodosnabdijevanju i tretmanu otpadnih voda održava se u periodu 31.10. – 02.11.2018. godine u Petrovcu, Crna Gora, u organizaciji “Udruženja za unapređenje vodosnabdijevanja, tretman i odvođenje otpadnih voda Crne Gore” i Ministarstva održivog razvoja i turizma Crne Gore. Ova konferencija je u određenom segmentu podržana je i od Međunarodnog udruženja vodovoda u slivu rijeke Dunav (IAWD).

Osnovne teme konferencije su zaštita životne sredine i klimatske promjene, kvalitet i tretman komunalnih otpadnih voda, kvalitet i tretman vode za piće, ekonomičnost s akcentom na upravljanje gubicima i rekonstrukcija vodovodne mreže i automatsko upravljanje vodovodnim sistemima.

Pored velikog broja učesnika iz nadležnih ministarstava, vodovodnih preduzeća i njihovih udruženja iz cijele jugoistočne Evrope, predstavnika međunarodnih organizacija i ambasada učešće su uzeli i predstvanici Udruženja “Vodovodi Republike Srpske”.

Podijelite objavu:
Scroll to Top

Vaš račun uvijek pri ruci - praktično i sigurno

Bez obzira gdje se nalazite, imaćete pristup svojim računima samo jednim klikom. Ne gubite vrijeme na traženje papira – prijavite se za dostavu računa na email i uživajte u praktičnosti koju pruža digitalna era.