Nastavak implemetacije benčmarkinga pomoću DCM platforme

Udruženje “Vodovodi Republike Srpske” organizuje, uz pomoć Svjetske banke, edukativnu radionicu kao uvod u nastavak realizacije projekta “Implemetacija benčmarkinga pomoću DCM platforme 2018. godine”. Radionica se održava u periodu 27-28.06.2019. godine u hotelu Kardial u Tesliću i namijenjena je vodovodnim preduzećima iz Republike Srpske koja su se prijavila za učešće u projektu “Implemetacija benčmarkinga pomoću DCM platforme 2018 – 2019”. Nosilac aktivnosti edukacije je “Vodovod” a.d. Banja Luka treću godinu zaredom, a menadžeri projekta su Branka Trninić, Miodrag Babić i Srđan Kevac.

Cilj radionice je nastavak rada na platformi za benčmarking vodovodnih preduzeća u Republici Srpskoj, tj. unapređenje učinka sektora voda i razmjena praksi i iskustava u preduzećima, a sve kroz program jačanja udruženja “Vodovodi Republike Srpske”.

Podijelite objavu:
Scroll to Top

Vaš račun uvijek pri ruci - praktično i sigurno

Bez obzira gdje se nalazite, imaćete pristup svojim računima samo jednim klikom. Ne gubite vrijeme na traženje papira – prijavite se za dostavu računa na email i uživajte u praktičnosti koju pruža digitalna era.