Obavještenje za potrošače

Poštovani korisnici,

 

Obavještavamo vas da smo usljed okolnosti pruzrokovanih pandemijom COVID-19, a u skladu sa preporukama nadležnog Štaba za krizne situacije, ograničili naše aktivnosti.

Između ostalog i obračun potrošnje vode za mjesec mart počevši od dana, 16.03.2020. godine vrši se na osnovu procjene prosječne potrošnje iz ranijeg perioda, u skladu sa čl. 33 Odluke o javnom vodovodu i javnoj kanalizaciji, dok će privredni subjekti kod kojih je došlo do obustave rada biti izuzeti iz obračuna. Ovakav režim rada biće primjenjen i za mjesec april, odnosno sve do stavljanja van snage vanrednih mjera prouzrokovanih pandemijom.

Takođe, u cilju što preciznijeg obračuna i svođenja eventualnih pogrešaka na minimum, pozivamo vas da ukoliko ste u mogućnosti, u periodu nakon 15.04. a najkasnije do 22.04.2020. godine sami izvršite uvid u stanje na vodomjeru i isto nam dostavite na mail: obracun@vodovod-bl.com ili na tel: 051/231-090. Prilikom dostave potrebno je da pored očitanog stanja, navedete i tačan naziv odnosno ime i prezime potrošača, kao i adresu i šifru korisnika.

Molimo potrošače da imaju razumijevanja za eventualne greške u obračunu koje je u ovakvim okolnostima nemoguće izbjeći a sve potrebne korekcije biće izvršene naknadno kada se za to steknu uslovi.

 

 

HVALA NA RAZUMIJEVANJU!

Podijelite objavu:
Scroll to Top

Vaš račun uvijek pri ruci - praktično i sigurno

Bez obzira gdje se nalazite, imaćete pristup svojim računima samo jednim klikom. Ne gubite vrijeme na traženje papira – prijavite se za dostavu računa na email i uživajte u praktičnosti koju pruža digitalna era.