Održana 20. godinšnja Skupština akcionara Vodovoda Banjaluka

Danas, 29. juna 2020. godine održana je 20. godišnja Skupština akcionara “Vodovoda” a.d. Banja Luka u prostorijama ovog Društva. Na Skupštini su prisustvovali ovlašteni predstavnik većinskog vlasnika kapitala, tj. Grada Banjaluka, zatim punomoćnici fondova, predstavnik revizorske kuće Grand Thornton d.o.o. Banjaluka, te predstavnici organa upravljanja Društva čime su ispunjeni uslovi za održavanje sjednice.

Nakon usvajanja dnevnog reda, usvojen je prijedlog predsjednice Skupštine akcionara o imenovanju radnih tijela, kao i Izvod iz zapisnika sa 16. vanredne Skupštine akcionara Društva. Zatim se prešlo na razmatranje i diskusiju o preostalim tačkama dnevnog reda. Na današnjoj sjednici usvojeni su sljedeći dokumenti: Finansijski izvještaji Društva za 2019. godinu, Izvještaj o poslovanju Društva za 2019. godinu,  Izvještaj nezavisnog revizora o izvršenoj reviziji finansijskih izvještaja Društva za 2019. godinu, Odluka o raspodjeli ostvarene dobiti Društva za 2019. godinu, Izvještaj o radu Nadzornog odbora Društva za 2019. godinu, te Izvještaj o radu Odbora za reviziju Društva za 2019. godinu.

 

 

 

Podijelite objavu:
Scroll to Top

Vaš račun uvijek pri ruci - praktično i sigurno

Bez obzira gdje se nalazite, imaćete pristup svojim računima samo jednim klikom. Ne gubite vrijeme na traženje papira – prijavite se za dostavu računa na email i uživajte u praktičnosti koju pruža digitalna era.