Otvoren Kopaonik biznis forum 2020

Kopaonik biznis forum ove godine održava se u periodu 1-4. marta 2020. godine, a regionalni karakter ovog najznačajnijeg ekonomskog događaja potvrđuje i činjenica da je od 28 panela najmanje deset posvećeno čitavom regionu. Kopaonik biznis forum organizuje Savez ekonomista Srbije u partnerstvu sa kompanijom Mastercard. Kao i svih prethodnih godina, i predstojeći Kopaonik biznis forum biće sajam ideja i mjesto na kome se sumiraju rezultati ekonomske politike između dva događaja. Pored predstavnika privrednih komora zemalja regiona, posebni gosti biće bivši predsjednici država i Vlada iz regiona – Hrvatska, BiH, Makedonija, Crna Gora, Albanija, Srbija. Učesnici na Forumu su i predstavnici Vodovoda Banja Luka.

Veliki broj panela biće posvećen četvrtoj industrijskoj revoluciji, digitalizaciji, obrazovanju, pametnoj specijalizaciji, politici zapošljavanja i tzv. „odlivu mozgova“, a koliko je Industrija 4.0 značajna, potvrđuje i činjenica da je ove godine centralna tema ovog eminentnog ekonomskog skupa.

Cilj Kopaonik biznis foruma 2020 jeste motivacija svih učesnika da razumiju i aktivno oblikuju ekonomski i poslovni ekosistem nastojeći da pokreću globalnu ekonomiju zasnovanu na inovacijama i univerzalnoj mobilnosti.

Podijelite objavu:
Scroll to Top

Vaš račun uvijek pri ruci - praktično i sigurno

Bez obzira gdje se nalazite, imaćete pristup svojim računima samo jednim klikom. Ne gubite vrijeme na traženje papira – prijavite se za dostavu računa na email i uživajte u praktičnosti koju pruža digitalna era.