Pregled stanja u ugroženim zonama

Zbog problema s punjenjem rezervoara usljed enormne potrošnje više je naselja bez vode.

Rezervoar Prijakovci: po dinamici punjenja, teško je za očekivati da će mjesta koja se snabdijevaju s ovog rezervoara u toku dana dobiti vodu. Radi se o višim zonama Ramića i Dragočaja, Barlovcima, Mišinom Hanu, Prijakovcima, Potkozarju, Verićima i Piskavici.

Rezervoar Ramići: trenutno je u funkciji, ali očekujemo da će tokom dana da se isprazni, pa će Ramići, Kuljani i Dragočaj (niže zone) ostati bez vodosnabdijevanja.

Tunjice 1 i Tunjice 2: trenutno u funkciji, ali će, kao i rezervoar Ramići, vjerovatno tokom dana ostati bez vode, što podrazumijeva naselja Tunjice i Šargovac.

Na platou Manjače svi rezervoari osim jednog kraka koji se snabdijeva s rezervoara Rekavice su u funkciji.

Pošto je na teritoriji Grada proglašena vanredna situacija, upozoravamo vas da je dozvoljeno vodu koristiti isključivo za lične potrebe i domaćinstvo, te da su na terenu komunalna policija, inspekcije i radnici Vodovoda, koji će sankcionisati svaku zloupotrebu.

Još jednom vas molimo da racionalno trošite vodu i budete solidarni, jer od toga zavisi koliko će potrajati ovakvo stanje.

Podijelite objavu:
Scroll to Top

Vaš račun uvijek pri ruci - praktično i sigurno

Bez obzira gdje se nalazite, imaćete pristup svojim računima samo jednim klikom. Ne gubite vrijeme na traženje papira – prijavite se za dostavu računa na email i uživajte u praktičnosti koju pruža digitalna era.